Shit Cover #12 - Keabadian Cinta [Anuar Zain]

Jiwang sikit. Sorry ah.





UPDATED!


And hey, my buddy, Amalia pon buat jgk cover ini! Dah lama nk buat katanya. Tp malas. And after seeing my cover, beliau kembali bersemangat.

Haha nicely done ain't it. Good Job Amalia.






So we have boy version cover and girl version one. Enjoy!


P/s : Fukui.

15 comments:

amalia said...

siap ade penerangan bagai...tak perlu kot...HAHA...

btw,kamsahamnida~^_^

zedRadzai said...

hm?

my pleasure. :)

amalia said...

hm sana hm sini

Anonymous said...

psg due2 bg cam duet..woo..mntap sial

zedRadzai said...

@anon
aku terpk jgk selepas dua2 dh wat cover ni. tp hmmmmm. dh la, those feelings already passed.

amalia said...

kalau pasang dua2 skali kan plik....key lain2

Hasbul Ikhwan said...

sorry jed..
aku vote utk amalia nih..
coz ko timing lari time mula2 lagu nih..
ecece..ala2 pengkritik gitu..
haha

zedRadzai said...

@sebui
haha yeap2 aku sdar hakikat itu ;))
amalia mmg better pon. sbb tu aku promo

amalia said...

alolo zaid.....jgn buat ayat sedih+paksa ak terharu mcm tu....heee

Hasbul Ikhwan said...

alah jed..
just sbb timing lari skit jah...
emo plak...
vokal mantap da~

zedRadzai said...

@lia
haha ok what.

@seboi
mna ada emo boh!

mr Chat said...

Lama sial tak jumpa kau, sampai aku pikir macam ni ke suara kau? Haha, best best.

Nanti pergi reunion tak?

zedRadzai said...

@chatni
haha itu la psl dow. lama xjmp.
xpe2 reu kang aku pegi kot insyaAllah.

Hasbul Ikhwan said...

haha...
yer ke x emo??
len mcm jer bunyik humble ko tue..
ko confirm pi reunion jed??

zedRadzai said...

@sebui
betulll bro x emo broooo

aku xjanji la, tp yg pasti mmg aku nk pergi.