Shit Cover #18 - More Than Words [Extreme]

.

Fuiyo konon-konon busy la seminggu ni jadi music editor kan demi Amish Zara dan NNN. Ehem.

So this one pon dah lama dah di-record. I don't remember when, though, just nak jugak upload kat Youtube, kan. :">

Anyways, hope you guys enjoy it. =)






P/s : We'll move on. I promise you that.

Author : ZAIDRADZAI

5 comments:

syieranuar said...

awesome! so zed, nama blog baru eyh?haha

zedRadzai said...

@syiera
haha thx.

and yeah, new name and URL, plus tambah sorang lagi write blog ni saja aku ajak member aku Pam turun padang skali menulis. hehe

Anonymous said...

you really dont remember when you record this?ahah

zedRadzai said...

@anon
haha lia right? tak ingat la bile tp tau la sebab aku aku record time tu heh

Anonymous said...

cih no fun playing with you dah,cpt sgt tgkp:P